Subscribe:

Saturday, 22 September 2012

JUST TYPING

Hehe. sedar tak sedar, followers blog saya dah mencecah 140 orang setakat nie. Saya pun tak berkesempatan buka blog followers saya. Mungkin next time okey. By the way, blog saya tak begitu menarik. Saya jarang sangat update blog. Jadi. Blog nie takde apa yang best pun. haha. Saya sendiri tak pasti kenapa awak nak follow. Apepun saya nak ucap terima kasih lah. =)

Saya tengah online kat Macd sebelah Ikea damansara. Kat meja sebelah saya nie ada dua orang lelaki yang berkomunikasi menggunakan isyarat tangan. Hemmm. senyap je. Pernah tak awak terfikir apa rasanya menjadi bisu?. Sedangkan saya sendiri kalau tak bercakap dalam sehari boleh gila kot. kalau pula ditakdirkan dapat kekasih bisu? hemmm. dah dah. saya sendiri tak sampai hati nak fikir. Tak sanggup. 

kalau lah semua orang takde kekurangan. mesti seronok kan. semua orang sama. mempunyai kepandaian di level yang sama. memiliki paras rupa yang rupawan bersama. pendek cerita tiada seorang pun yang mempunyai kekurangan. semua orang baik hati dan memiliki personaliti yang budiman. wah. tentu seronok kalau semua orang sama rata. tidak ada yang lebih dan tidak ada yang kurang. 

Memang seronok kalau semua orang baik je. Sangat seronok kalau semua orang berhati mulia je. Takde orang jahat. Takde orang yang berhati busuk. seronok sangat kalau semua orang gembira je. Takde yang sedih. Kan? :)

Dan memang seronok bila terlalu berfikir sesuatu yang tak akan mungkin terjadi. Haha. Haih. Kalau lah dunia nih saya yang punya. hemm. :) 

No comments: