Subscribe:

Saturday, 21 July 2012

SECOND RAMADHAN 2012

Sekarang dah pukul 5.30 pagi, 22 julai 2012. Alhamdullilah la. Dah masuk hari kedua ramadhan kan. Saya pun baru je selesai bersahur. Hey saya bukan alone tau. Tapi berdua with akak saya. Yang istimewa nya sahur hari nie sebab...saya yang sediakan everything. hehe. Dah siap semua, barulah naik bilik atas kejutkan akak. Hari ni saya berjaga sampai ke subuh. Online je semalam. Dah lama tak buat camtu kot. Mungkin ni weekend yang last saya stay rumah. Sebab next weekend, saya akan stay kat masjid. Nak iftar dan berbuka disitu. :)

Dan next week juga, saya dah mula busy dengan kelas memandu pula. Dalam sebulan macam tu saya kena pergi kelas. haih. Nak dapatkan lesen punya pasal kan. Takpe lah. :) By the way semalam saya mimpi memandu kereta. Terbawa-bawa sampai ke mimpi pulak. Kelakar je. Plan saya, nanti bila dah dapat lesen nak masuk kelab drif. yeah. Dah lama teringin sebenarnya. Kali ni taknak tangguh lagi. Lantak apa nak jadi. Nak juga join club tu. yehuuu. Drift! 

Ramadhan kali nie memang fun. tenang je rasa. :) Jadi. Saya nak wish. Salam second ramadhan everyone.^.^. Tak perlu sedih-sedih la sape yang terpaksa sahur sorang-sorang tuh kan. Kita semua pernah lalui pengalaman tuh jugak. Saya sendiri pernah. Memang sayu kan?. Saya harap, sahur next week nanti dengan kawan-kawan pulak. yeay. Dengan buah hati? haha. InsyaAllah. Masing-masing tengah jauh..

Tapi kan, saya teringin nak bersahur dengan anak-anak yatim. InsyaAllah lah. mungkin another week kot. Mesti lagi heaven feeling tuh. Sahur lah dengan siapa-siapa pun. Tetap best sebenarnya.