Subscribe:

Wednesday, 18 April 2012

DI HARI SAKIT SAYA

okey. 16 april 2012 yang lalu, saya mengalami kekejangan di perut. atau lebih senang dikenali sebagai period pain. azab nya sakit hanya tuhan saja yang tahu waktu itu.. 

saya melolong seorang diri di dalam bilik dan menangis sebab sakit yang teramat sangat. apa yang saya ingin ceritakan dalam entri ini bukanlah pasal period pain tapi rasa terharu saya terhadap my mum and my dad yang sanggup menghantar makanan dan ubat untuk saya di dalam bilik ketika itu. :)

mula-mula my mum yang hantar kan ubat dan makanan untuk saya. setengah jam kemudian my dad pula hantar ubat dan makanan lagi. hee. my dad taktau yang my mum dah hantarkan untuk saya agaknya itu yang dia datang kemudian tuh. saya rasa sangat terharu.

beberapa hari yang lalu juga, saya rasa bengang yang amat sangat dekat lappy sebab buat hal. pastu saya dengan marah hempas dan pijak-pijak lappy ini sampai nazak. grr. marah tidak ingat dunia dah. kesian lappy nih. maafkan saya okey. bila marah susah nak kawal. :( padahal lappy ini lah yang banyak berjasa kepada saya. nanti saya free, saya hantar awak pergi repair okey? :) virus entah berapa banyak kat dalam badan tuh haa. selalu melambatkan kerja saya. grrrr. kesian tapi bengang juga nih. saya plan nak beli lappy baru. jenama apple. tapi usha harga mencecah rm5000 macam tuh. maybe bulan depan lah. lappy ini boleh-boleh pakai lagi. cuma kena repair. 

hehe. so itu saja lah untuk entri kali ini. ringkas saja :) oh ya. semalam saya mimpikan adam lagi dan lagi. kami berpimpin tangan dan hug each other. dan bila saya terbangun dari tidur pagi tadi, saya masih terasa kehangatan sentuhan adam. ish ish mimpi nih :)