Subscribe:

Sunday, 4 March 2012

PLATINUM

baru saja sampai rumah. my dad yang jemput dari curve damansara tadi.
hari ini saya keluar rumah pada jam 7 malam. naik teksi menuju ke stesen bas. dari kiara ke kuala lumpur menaiki bas. dan dari kuala lumpur ke kelana jaya menaiki train. :)
dari kelana jaya ke curve menaiki bas. yeah. begitulah perjalanan nya untuk sampai ke destinasi.

saya menonton wayang malam tadi. 'this mean war'.. mula-mula tu, join beratur kat kaunter tiket biasa. and bila dah sampai kat giliran saya, saya pun blah. dan pergi ke kaunter tiket platinum pula.
haha. bukan berlagak kaya atau apa-apa lah yang awak fikirkan. tapi. entah. saya seperti ikutkan keinginan hati. pertama kali menonton wayang di dalam panggung yang cukup selesa memang menyeronokkan.
saya sukakan keselesaan. :)
storyline muvee ni sangat awesome. mengisahkan tentang dilema percintaan. dua jejaka berebut memenangi hati seorang wanita. kelakar dan romantic. ah. adakah cerita macam tu wujud dalam dunia sebenar? haha. mustahil lah.

plan awal ingat nak lepak bar layan music. tapi. finally. prefer balik rumah with my dad. jimat dan selamat. ^.^
sebelum sampai rumah tadi, singgah macd kejap hantar kad. itu sebab tersurat. sebab tersirat adalah. saya teringin nak tengok asnan. ah. tapi kelibat dia saya tak nampak pun tadi.
hemm. rindu. :(
teringat balik memori asnan hantar saya balik rumah. saya tidur kat belakang badan dia atas motor. hehe. asnan orang yang cool. tapi. saya tidak rasa kami akan ada apa-apa relationship. memang tidak akan ada.

tadi sempat lah jugak beli barang-barang mandi. rm50 terbang ke arah itu. dan lagi rm50 habis ke arah tiket movie. haha. ish ish. dalam sehari. boleh habis jumlah sebanyak itu..

ah. sebenarnya. kalau pun saya mempunyai sejuta tunai di tangan. tidak sampai sehari pun boleh habis. :)
boros..

minggu depan. ingat nak pergi pejabat pendaftaran. selesaikan hal yang tertangguh. hah. InsyaAllah.
sudah dua malam saya mimpikan asnan. haih.
bila lagi boleh lepak sama...

bagaimana kah nasib saya sebenarnya di masa akan datang? hemmm...
tadi kat laundry curve, tengok football game. MU vs TOTTENHAM. pastu. waitress sorang ni datang dan bawa kan segelas arak untuk saya. bos bagi katanya. haha. saya pun berlagak cool dan acah-acah suka dengan arak itu. sedangkan saya tidak pernah sekali pun teguk arak selama hidup.
saya tak teguk even setitik pun arak itu tadi. cuma fokuskan ke arah football game saja. :)

this is good life. :) yes.