Subscribe:

Wednesday, 25 January 2012

CARI JODOH

hehe. tiba-tiba terfikir pasal jodoh. desperate nak kahwin mungkin. :)
tadi. saya tonton satu video dalam youtube. dan. video itu buat saya terfikir pasal cinta again. mean. cinta yang akan berkesudahan dengan ikatan perkahwinan yang sah.
saya teringin ada suami yang bukan malaysian. may i?
haha. okey. saya tahu. jodoh Tuhan yang tentukan. :)

tapi. bersuamikan orang luar negara mungkin ada baiknya. boleh belajar budaya mereka. yang buruk tolak tepi. hemm. saya nak duduk korea. boleh tak? harap-harap boleh.
budaya kat sana sangat awesome. selain itu. peoples there also sweet looking.
hemm. angan-angan atau boleh jadi kenyataan. Tuhan saja yang tahu. saya akan cuba berusaha.


tadi. sempat juga buka website cari jodoh. tapi. tidak ada maklumat yang terperinci about it. jadi. saya tidak berani nak daftar diri. nah. saya memang dah ready for it.
oh Tuhan. temukan lah jodoh saya secepat mungkin ya. :)

saya dah cuba dengan lelaki malay. tapi. sangat banyak perbezaan pendapat. sangat susah. tapi. kalau jodoh saya itu malay. saya tidak kisah. yang penting. kami tertarik antara satu sama lain. dan. saya memang reject lelaki yang sangat kasar. huhu. please. saya tidak suka kekasaran. sejarah kekasaran buat saya trauma. jadi. saya tidak ingin sejarah itu berulang semula dalam hidup saya nanti. saya sangat takutkan kekasaran. :(

rasanya. join mana-mana program cari jodoh mungkin okay. haih. tapi. bolehkah cinta itu terhasil hanya dengan cara begitu? hem. belum cuba belum tahu bukan?