Subscribe:

Saturday, 24 September 2011

LEPAK DAMANSARA

baru je sampai umah. lepak2 dgan deala, zul, lan, and lagi tiga member laki2. 
kuar umah kul 11 mlam. kul 5.30 pagi baru balek. style..!! :)
lepak kat mamak je. sembang2 je yg lebih. standart laa. bdk2 muda-mudi yg ske berjaga mlm. 
first time seumur hidup, call and tengking two man. omg. apsal ley mcm tu. dari mana dtg kekuatan nak tengking org. haihh..
sbab td mmg xley tahan marah. smpai menggeletar gak bdn tahan hati. 
maybe kalau da slalu sbar, pastu dah xtahan mcm tu la jadinya..
ternanges jugak td. deala yg tenangkan bb. bg bb cool down dari marah. tekejot jugak diorang tgk bb marah.

matter nih daa seetle. actually tak seetle. just bb amek keputusan nak ignore. biar je. kalau in future buat hal lg, memang nahas. 

sempat jugak bergambar sbgai kenangan together...
mane tau dah jarang jmpa lpas@ ni ke. takdir Tuhan xda sapa yg tau. mcm2 boley jadi.






























time masalah, mmg bb makan kuat. lol. :)
kejap2 makan. kejap2 lg makan.. 

sejak akhir2 nie. perangai orgg yg rapat with me semakin pelik. kalau before ni ok. tp entah nape suddenly dah jd laen mcm. ke bb sorang je yg pasan mcm tuh. 

aper2 la pun. xkesah. kesah sbnarnyer. tp xnak pk sgt. sedih..

bila nak update blog dgn sumting yg xda kaitan dgn perasaan ni. esok2 je laa. nak rest jap. xda idea nak tulis..

2 comments:

Mummy Adriana said...

weeeeeeeeeeeeeee sgt sekciiiiii....;P

Biby Avilla said...

hehe..:))))