Subscribe:

Monday, 26 September 2011

ANJING

malas nak fikir nak letak title aper. kebetulan teringat moment mlm td. time on the way jalan kaki blik umah, bb dikejar anjing. memang bangang gile laa. 
oi. malu gile. naseb baik anjing tuh tak gigit. kalau tak, trauma gile kowt.
tapi mmg jantung nih td mcm nak jatuh. pergghhh. cuak giler. damn pnye anjing. 
pastu bb lari smpai tgah jalan. hampir2 kena langgar. sbab jalanraya dah la licin. hujan.. keta susah nak brek mengejut kowt. tp lucky la. keta tuh tak pon langgar bb. maybe diorang yg ada dlam kereta tuh sure gelak2 tgk bb lintang-pukang lari takut anjing. shit betol.. malu. 
menggeletar satu badan nih td. haih. ape pnya anjing laa. agak2 laa pun nak takutkan org. bb x buat ape kowt. just lalu dpan umah tuan die je. itu pon nak kecoh. shit.

today. bb mkan byk giler. kejap2 makan. maybe sbab still ader mood sedih dlam hati so the only cure is makan.. haha. agak la mcm tuh kowt.
well. 
nak rest dah. letih menghadap pc buat note sejarah dari td.. entah why. mood sejarah plak dtg. 
sejarah nih best sbnarnyer. just disebabkan note die panjang berjela..and byk tarikh2 penting yg perlu diingat..
so bb jadi ngantuk dgn cpat. xske baca nota lama sgt. 
jadi blur otak nih..
dah la nota sejarah skema giler2. lagi sakit otak nak baca.. kalau ubah gaya bahasa kan best. semangat cket nak stay lama dgan sejarah...
student life. ramai giler benci subjek sejarah kat skolah. and bb one of them. tension gile dgan subjek nih. 
apsal laa mcm tuh. haih...


everyday bb stalk fb faisal. nak tau dia happy or tak. dia dah la jnis yg perangai byk. kejap2 mcm tu. kejap2 mcm ni. ske celaru2. 
even nmpak dia on9 pun, bb pandang je chat box tu. tak bergerak tgan ni nak taip n tegur.. 

rindu kat perlis. hrap2 dpat blik 10.10.2011 nie. tiket pon dah beli. 
nak rest kan otak. nak mkan puas2 masakan mama, ibu, dan mak kat umah..
kena makan sampai gemok. =.=
nanti balik subang,dah tak boley makan masakan diorang. everyday mkan luar je. 

stay umah boley maen gitar. lepak dlam bilik and freedom with siblings yg laen. nyanyi sama2. smpai ke pagi biasanya. pastu. bila dah pagi. mama pegi keja, and before sempat masak n tinggalkan makanan  tuk kitorang kat dapur. mean. kami have to layan diri sndiri kalau nak mkan. makanan dah ready. :)
 mcm tuh je la everyday kat umah. mama balik keje, trus tdo. so kitorang xda masa nak bersembang sama. mama bgun tdo, kitorang plak still tdo..
around 7am tuh parents dah xda kat umah.. kitorang standart bangun kul 7 pagi lbih2.. 
bb kalau pagi2 smpai ke ptg kena jaga baby kecik. jadi babysitter time cuti2. xdernyer nak rest kat umah sgt.
sbab tu time malam barulah kitorng jadi giler. 

tadi sempat copy pic EMO BROKEN HEART.
takyah nak tulis ayat2 putus cinta sume2 tu. skrg nak smpaikan sesuatu. just post gambar sudah. haha..




































2 comments:

Mummy Adriana said...

OMG...paling x suke binatang yg diberi nama ANJING....aiyooooooo pengalaman ngeri kena kejar dulu...weeeeee sgt x suke~!!! ;-P

Biby Avilla said...

haha.. anjing oh anjing.. :)